Valahonnan rendszeresen küldözgetnek* nekünk egy félreklámújságot. Kb. arról szól, hogy egyél zöldet, mert különben meghalsz. Meg a arról, hogy miért halsz meg ha nem csinálod meg a ...blah-blah-blah... dolgot. Vagy arról, hogy meghalsz ha nem élsz egészségesen. Szóval botorság. :p Egyetlen értelmes oldal van benne, amire egy három kockás képregényt nyomtattak malaccal ;)
Kicsit fura, hogy az összes részben szinte ugyanaz a három kocka van, és az is, hogy a szöveg is nagyjából csak két szóban változik. A mostaniban a legutolsó kockán a malac arca kifejezi az érzését az egészségtanáccsal kapcsolatban. Sajnos az újságból kihagyták a végkifejletet. Íme:

konyhatunderesmalac.png

U(j)i: Ráfér egy frissítés a Cirmi&Malacra, amúgyis van jópár új kép. Feljegyezve!
Ujikettő: Az első kép amin nincs malacrózsaszín szűrő, mert nem illett az újságscanhez. Plusz a scanner is kezd döglődni. Van vagy 20 éves szegény (HP Scanjet 2200).

 

* Nem küldözgetnek, Cirmi hozta. Biztos erjedt tejreklám volt benne ;) A kiadvány címe Konyhasziget. Csak, hogy ne pereljenek be :D

Szerző: Cirmi&Malac  2015.01.30. 00:49 Szólj hozzá!

Címkék: kaja képregény spontán malac comic cirmi&malac

A bejegyzés trackback címe:

https://cirmiesmalac.blog.hu/api/trackback/id/tr356805879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása